Vacatures en stages

Op zoek naar vacatures en stages cultuuronderwijs? Bij Plein C is er vaak ruimte voor enthousiaste stagiaires en soms ruimte voor nieuwe collega's.

Vacatures

Plein C is per direct op zoek naar:

Adviseur cultuureducatie - specialisatie erfgoed

24 uur p/w

Je vervult een veelzijdige functie waarbinnen diverse kwaliteiten van jou worden aangesproken. Als adviseur cultuureducatie ga je een aantal lokale projecten van de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit begeleiden en adviseren. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor het opzetten en geven van cursussen en workshops en organiseer je (netwerk)events. Ook coach je scholen in de visievorming rond cultuureducatie via het traject De Cultuur Loper. Specifieke productontwikkeling binnen het domein erfgoed vallen onder jouw hoede. Bijvoorbeeld de ontwikkeling van educatieve (digitale) projecten. Je hebt voelsprieten voor kansen in de markt aangaande ontwikkeling van nieuwe producten of diensten.
Lees hier de hele VACATURE ADVISEUR CULTUUREDUCATIE - SPECIALISATIE ERFGOED

en een

Projectmedewerker communicatie & organisatie

12/16 uur p/w

Wij zoeken een creatieve aanpakker die ons helpt bij het realiseren van onze projecten en communicatie! Weet jij snel de juiste tone of voice en het meest passende beeld te vinden in je communicatie en heb je oog voor verrassende én passende evenementlocatie? Heb je een vlotte pen, ben je thuis in online media, en ben je op de hoogte van ontwikkelingen rond cultuur en onderwijs? En ben je ook nog een kei in het plannen en realiseren van communicatie uitingen en evenementen? Dan bieden wij jou een uitdagende baan in een klein team enthousiaste professionals in het centrum van Haarlem.
Lees hier de hele VACATURE PROJECTMEDEWERKER PLEIN C

Reageren kan tot uiterlijk 26 augustus 2018 via info@pleinc.nl

---------------------------

Stage

Volg je een hbo opleiding in de richting communicatie/marketing, museologie, kunstopleiding of vergelijkbaar en zoek je een stage op het snijveld van cultuur en onderwijs? Bij Plein C kan je in praktijk brengen wat je geleerd hebt en kan je van ons leren hoe het cultuureducatieveld er in praktijk uit ziet.

Je kan kiezen voor een afstudeerstage met een eigen onderzoek, of een meeloopstage waarbij we je meenemen in ons dagelijks werk en je in contact komt met je toekomstige werkveld.

Benieuwd wat dit voor jou zou kunnen inhouden? Mail of bel gerust met onze directeur Karin Geelink.

Volg Plein C ook op social media