fbpx

Vacatures en stages

Op zoek naar vacatures en stages cultuuronderwijs? Bij Plein C is er vaak ruimte voor enthousiaste stagiaires en soms ruimte voor nieuwe collega's.

Vacatures

Op dit moment is Plein C op zoek naar een coördinator trainingen en officemanager

Om te zorgen dat alles op ons kantoor soepel verloopt – van de financiële administratie en de inkoop van koffie en thee, tot het regelen van trainingslocaties en het maken van offertes – zijn wij op zoek naar een enthousiaste

COÖRDINATOR TRAININGEN & OFFICEMANAGER
24-28 uur p/w, per 1 januari 2021

Wat ga je doen?
Je vervult een veelzijdige functie als spin in het web van de organisatie waarbinnen diverse kwaliteiten van jou worden aangesproken. Geen dag is hetzelfde en je vindt het leuk om veel verschillende ballen in de lucht te houden. Hoe ziet een dag er bijvoorbeeld uit? Je start met het checken van de algemene email en voicemailberichten. Vervolgens heb je een gesprek met een adviseur om een nieuwe training door te spreken en hiervoor een locatie te zoeken. Je stuurt deelnemers van een andere cursus de eerste email. Je begeleidt vervolgens de externe ICT specialist in het updaten van ICT apparatuur. Tussendoor haal je koffiemelk bij de supermarkt om de hoek. Vervolgens bespreek je met de marketingcoördinator de volgende stap in de ontwikkeling nieuw CRM systeem. Met de directeur overleg je welke trainingen uitstaan en welke facturen verstuurd gaan worden aan de hand van een Excel spread door jou gemaakt. Je bestelt nieuwe printertoners en aan het eind van de dag boek je nieuwe facturen in Exact in en verstuurt een aantal facturen van afgeronde opdrachten.

Lees hier de hele vacature

Stage

Volg je een hbo opleiding in de richting communicatie/marketing, museologie, kunstopleiding of vergelijkbaar en zoek je een stage op het snijveld van cultuur en onderwijs? Bij Plein C kan je in praktijk brengen wat je geleerd hebt en kan je van ons leren hoe het cultuureducatieveld er in praktijk uit ziet.

Je kan kiezen voor een afstudeerstage met een eigen onderzoek, of een meeloopstage waarbij we je meenemen in ons dagelijks werk en je in contact komt met je toekomstige werkveld.

Benieuwd wat dit voor jou zou kunnen inhouden? Mail of bel gerust met onze directeur Karin Geelink.

Volg Plein C ook op social media