Vacatures en stages

Op zoek naar vacatures en stages cultuuronderwijs? Bij Plein C is er vaak ruimte voor enthousiaste stagiaires en soms ruimte voor nieuwe collega's.

VACATURES

Wegens vertrek van een van de adviseurs is Plein C op zoek naar:

ADVISEUR CULTUUREDUCATIE

24 uur p/w, per 1 augustus a.s.

Wat ga je doen?

Je vervult een veelzijdige functie waarbinnen diverse kwaliteiten van jou worden aangesproken. Als adviseur ga je een aantal lokale projecten van de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit begeleiden en adviseren. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor het opzetten en geven van cursussen en workshops en organiseer je (netwerk)events. Ook coach je scholen in de visievorming rond cultuureducatie via het traject De Cultuur Loper. Je hebt voelsprieten voor kansen in de markt aangaande ontwikkeling van nieuwe producten of diensten.

Wat willen wij van jou als collega?

 • HBO-niveau, dit blijkt uit je opleiding of werkervaring
 • Kennis en ervaring met cultuureducatie
 • Kennis en ervaring in de cultuursector en/of (primair of VO) onderwijs
 • Kennis of ervaring met coachen of trainingen aan leerkrachten
 • Organiseren en projectgericht werken is je tweede natuur
 • Je signaleert kansen en raakt enthousiast om nieuwe projecten op poten te zetten
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Je bent een stevige gesprekspartner
 • De ontwikkeling van je eigen vaardigheden en kwaliteiten vind je belangrijk
 • Je bent digitaal vaardig
 • Van nature hou je van samenwerken en werk je gestructureerd en doelgericht.

 
Pas je bij ons?

Dan kun je goed communiceren en je bent flexibel. Je bent creatief en niet bang om nieuwe zaken aan te pakken. Of om jezelf verder te ontwikkelen. Je zet de klant voorop en je kunt goed samenwerken. Je durft mensen aan te spreken en waar nodig grenzen te stellen.

Waar kom je terecht?

Plein C is een kleine, flexibele organisatie van acht vakkundige medewerkers, aangevuld met freelancers. Op een fijne, monumentale werkplek aan de Nieuwe Gracht te Haarlem, op 7 loopminuten van het station. Onze passie is cultuur en we willen graag iedereen daarmee in aanraking brengen. We werken samen met onze partners als centra voor de kunsten en het onderwijs, gemeenten en fondsen. We geven niet alleen advies maar steken ook graag de handen uit de mouwen en zetten vaak net dat stapje extra.

Wat krijg je ervoor terug?

Een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar van 24 uur met mogelijkheid tot verlenging. Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens CAO Sociaal Werk. Daarbij hoort een salaris van € 2.494,- tot maximaal € 3.910,- bruto op fulltime basis (schaal 8/9), afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden rondom scholing en mogelijkheid invulling individueel keuzebudget.

Is dit jouw baan?

Laat het ons uiterlijk dinsdag 19 juni 2018 weten door je motivatie en cv aan Karin Geelink, de directeur van Plein C te sturen, via info@pleinc.nl. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren bellen (ma t/m do) met Karin Geelink, 023-7920040. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 26 juni (1e ronde) en donderdag 5 juli (2e ronde).

STAGE

Volg je een hbo opleiding in de richting communicatie/marketing, museologie, kunstopleiding of vergelijkbaar en zoek je een stage op het snijveld van cultuur en onderwijs? Bij Plein C kan je in praktijk brengen wat je geleerd hebt en kan je van ons leren hoe het cultuureducatieveld er in praktijk uit ziet.

Je kan kiezen voor een afstudeerstage met en eigen onderzoek, of een meeloopstage waarbij we je meenemen in ons dagelijks werk en je in contact komt met je toekomstige werkveld.

Benieuwd wat dit zou kunnen inhouden? Mail of bel gerust met onze directeur Karin Geelink.

Volg Plein C ook op social media