Ook de nieuwsbrief van Plein C ontvangen? Schrijf je in!

Over Plein C

Over Plein C

Elk kind heeft recht op goed cultuuronderwijs, dat vindt ook Plein C. Maar niet elke school heeft de kennis en vaardigheden in huis om goed cultuuronderwijs te geven. En niet elke cultuurmaker heeft genoeg kennis van het onderwijs om passende lessen te ontwikkelen vanuit de eigen expertise. Daarom helpt Plein C iedereen die werkt aan cultuur op school. Dit doen wij door het delen van kennis, inspiratie, informatie én onze passie voor goed cultuuronderwijs.

Plein C was tot 2016 onderdeel van Cultuurcompagnie Noord-Holland. Sinds 1 januari 2016 is Plein C gevestigd als zelfstandige stichting in Haarlem. Onze grootste opdrachtgever is de Provincie Noord-Holland. Daarnaast ontwikkelen wij producten in opdracht van gemeenten, cultuuraanbieders en scholen. Voor onze projecten ontvangen wij regelmatig subsidie van fondsen.

Voor wie
Plein C is er voor iedereen die werkt aan cultuur op school: provincie, gemeenten, cultuuraanbieders, schoolbestuurders, schooldirecties, leerkrachten, studenten.

Wat vind je bij Plein C?
Plein C wil cultuuronderwijs versterken door scholing van leerkrachten en cultuuraanbieders, door het delen van cultuuraanbodinformatie en het ontwikkelen van concrete lespakketten en leerlijnen. Ook participeren wij in diverse projecten waarin gewerkt wordt aan het verbeteren van de kwaliteit van cultuuronderwijs.  Ontdek in Ons Aanbod wat Plein C te bieden heeft.

Jij en Plein C
Wil je weten of Plein C ook jou kan helpen bij je werk voor cultuur in het onderwijs? Onze adviseurs bekijken graag met je wat de mogelijkheden zijn.

Plein C is CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) geregistreerd. Op de producten en diensten van Plein C zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Hierin staat ook de klachtenprocedure omschreven.

 

Klik hier voor

Beleidsplan 2017-2020 ‘Vier jaar vooruit’

Activiteitenverslag 2016

Financiële rapportage 2016

laden