Ook de nieuwsbrief van Plein C ontvangen? Schrijf je in!

De beweging – speciaal voor cultuurpartners

Expertise

  • Bijeenkomst

Bijeenkomst De Beweging over Cultuurdocent 3.0
Datum: vrijdag 22 juni 2018
Tijd: 13.30-17.00 (met borrel na afloop)
Locatie: De Stoomhal, Pakhuisplein 22, Wormer

 

In de veranderende samenwerking tussen onderwijs en cultuur verandert ook de rol van de cultuurdocent: soms werk je aan inhoudelijke overdracht, soms ben je coach of kom je zelfs uit op co-creëren. Deze middag komen de verschillende rollen aan bod in workshops en laten we voorbeelden van good practices zien. Daarnaast komen onderwerpen aan bod als: Hoe voer je het gesprek? Hoe versterk je het eigenaarschap bij de school? Hoe denk je over het vergroten van de deskundigheid van de leerkracht?

De bijeenkomsten van De Beweging zijn interactief waarbij we leren van en met elkaar. Er is voldoende ruimte om te netwerken gedurende de middag en tijdens de borrel na afloop.

Deze bijeenkomst van De Beweging is speciaal voor cultuurdocenten in Noord-Holland, zowel zzp’ers als docenten die werken voor een culturele instelling. Ook educatief medewerkers van musea/culturele instellingen nodigen we van harte uit voor deze middag.

Programma

Half mei wordt het programma bekend gemaakt. Alle leden van De Beweging ontvangen dan een uitnodiging.

 

Over De Beweging

Ben jij kunstenaar, muzikant, museummedewerker, theatermaker of een andere cultuurmaker én werk je voor het onderwijs? Sluit je dan aan bij De Beweging. De Beweging is een netwerk van cultuurpartners die werken voor het onderwijs. Je leert van elkaar; van elkaars missers en successen. Tijdens de dynamische bijeenkomsten van De Beweging word je  geïnspireerd door nieuwe ontwikkelingen en inzichten in cultuur onderwijs. Met de nieuwe energie die dit oplevert, zet jij anderen in beweging: in je eigen organisatie én op school.

Ook de nieuwsbrief ontvangen?

AANMELDEN NIEUWSBRIEF De Beweging 

Nieuwsbriefarchief

Hier lees je de tweede nieuwsbrief van De Beweging (april 2017)
Hier lees je de eerste nieuwsbrief van De Beweging (dec 2016)

 

Deel via social media

laden