Ook de nieuwsbrief van Plein C ontvangen? Schrijf je in!

De beweging – speciaal voor cultuurpartners

Expertise

  • Bijeenkomst

Bijeenkomst De Beweging over Cultureel ondernemerschap
Datum: 15 december 2017
Tijd: 13.30-17.00 (met borrel na afloop)
Locatie: De Remise, Tweede Daalsedijk 6a, Utrecht

Programma

13.30 – inloop

14.00 – welkom en start interactieve spaces

Je doorloopt tijdens deze bijeenkomst drie interactieve workshop/spaces in de domeinen: persoon, onderneming & omgeving. In de sessies vergroot jij het inzicht in hoe je onderneemt, wat je nodig hebt om dit nog verder te ontwikkelen en leer je op een andere manier kijken naar jezelf in jouw werkomgeving. En je leert aan te sluiten bij de behoefte van potentiele opdrachtgevers, subsidiënten of klanten. Oftewel: breng beweging in jóuw ondernemerschap!

De spaces worden begeleid door drie ervaren coaches:

  • Petra Hoogerwerf – schrijver van 5 boeken, waaronder ‘Vonk! Fondsenwerven met hoofd en hart’. Recent verscheen ‘Échte winst’ over succesvol ondernemen met maatschappelijke impact. Ze is eigenaar van het bedrijf Veleda. Veleda begeleidt organisaties en bedrijven die als doel hebben ondernemender te worden en meer impact te realiseren. 
  • Josephine Lemmens – zelfstandig projectadviseur. Mede-eigenaar van De Remise, werkplaats voor culturele projecten.
  • Ruth Slob – coach, projectmanager en -adviseur in de culturele sector. Eigenaar van Het Speelatelier en mede-eigenaar van De Remise, werkplaats voor culturele projecten.

17.00 – afsluitende borrel

– Deze bijeenkomst sluit aan bij het pilotproject ‘Ondernemerschap in Beweging’ en wordt eenmalig in samenwerking met Kunst Centraal georganiseerd. Het pilotproject is een project van Plein C en Kunst Centraal. Zij kregen subsidie van het Fonds voor Cultuurparticipatie om ZZP’ers in de cultuursector te helpen. Deze bijeenkomst is de afsluiting het pilotproject. –

Over De Beweging

Ben jij kunstenaar, muzikant, museummedewerker, theatermaker of een andere cultuurmaker én werk je voor het onderwijs? Sluit je dan aan bij De Beweging. De Beweging is een netwerk van cultuurpartners die werken voor het onderwijs. Je leert van elkaar; van elkaars missers en successen. Tijdens de dynamische bijeenkomsten van De Beweging word je  geïnspireerd door nieuwe ontwikkelingen en inzichten in cultuur onderwijs. Met de nieuwe energie die dit oplevert, zet jij anderen in beweging: in je eigen organisatie én op school.

Ook de nieuwsbrief ontvangen?

AANMELDEN NIEUWSBRIEF De Beweging 

Nieuwsbriefarchief

Hier lees je de tweede nieuwsbrief van De Beweging (april 2017)
Hier lees je de eerste nieuwsbrief van De Beweging (dec 2016)

 

Deel via social media

laden