fbpx

Netwerkbijeenkomst kunstvakdocenten op 9 september

Eindelijk, we mogen weer! Op 9 september was onze eerste netwerkbijeenkomst van dit jaar. Kunstvakdocenten in het speciaal (basis)onderwijs kwamen samen om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen. Door middel van verschillende workshops is er veel nieuwe inspiratie opgedaan. Wat ons betreft een geslaagde middag! 

Henk Fibbe trapte de middag af met een interactieve lezing over de wereld van informatieverwerking, sociale overdracht, en de invloed daarvan op ons gedrag. Deze informatie helpt ons om het gedrag van onze leerlingen beter te begrijpen. 

Na een korte pauze begonnen de workshops: Omgaan met specifiek gedrag, Speciaal Verbeeld, Intervisie en Langdurig samenwerken met een cultuurprofessional in de school. De workshops zijn ontzettend goed ontvangen en waren erg inspirerend. Omdat we allemaal in een vergelijkbare praktijk zitten, is het voor iedereen herkenbaar en toepasbaar. We hebben de middag afgesloten met een gezellige borrel én een lekker taartje.  

Wat anderen zeggen over de bijeenkomst

“Een hele fijne en prettige sfeer. Ik voelde me erg welkom en op mijn gemak, waardoor ik ook veel heb kunnen leren” 

“Inspirerende sprekers met goede praktijkvoorbeelden, veel van geleerd!” 

“Goed georganiseerd, fijne plek en goede sfeer” 

“Drie taartjes!!!” 

Bekijk ons fotoverslag voor een leuke sfeerimpressie. Wil jij er de volgende keer nou ook bij zijn? Schrijf je dan in voor onze Speciaal Onderwijs nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze trainingen en evenementen. 

Volg Plein C ook op social media