fbpx

Directeurswissel Plein C per 1 april 2021

Plein C krijgt een nieuwe directeur. Per 1 april aanstaande gaat Karin Geelink, de directeur van Plein C, onze organisatie verlaten.

Karin heeft in de afgelopen 3,5 jaar Plein C samenwerkingsverbanden verstevigd en veranderingsprocessen vormgegeven en uitgevoerd. Bovendien heeft ze aan het roer gestaan van de nieuwe vierjarige ‘Cultuureducatie met Kwaliteit’ beleidsperiode en onder haar leiding is deze projectaanvraag recent gehonoreerd. We zijn Karin zeer erkentelijk voor de bijdrage die ze aan de toekomst van Plein C heeft geleverd en wensen haar veel succes in haar verdere carrière.

Het directeurschap van Plein C wordt overgedragen aan Astrid Honing, momenteel vijf jaar directeur bij het NKT, de theaterschool in Purmerend. Astrid heeft een lange loopbaan in het management van cultuur en educatie en het bestuur van Plein C is buitengewoon blij dat zij Plein C komt versterken. Vanaf 1 april is Astrid bereikbaar via astridhoning@pleinc.nl en zal zij contact opnemen met de verschillende relaties.

Lees meer >

Heeft u vragen?


Volg Plein C ook op social media