Ook de nieuwsbrief van Plein C ontvangen? Schrijf je in!

Nascholing Cultuur

Nascholing Cultuur

Jij bent expert op je eigen vakgebied, maar over cultuuronderwijs weet je minder. Wat kan je als cultuurprofessional over het onderwijs leren en wat moet je als leerkracht weten over cultuur? Wij als Plein C hebben alle kennis in huis om je zeker voor de klas te laten staan. Daarbij heb je bij onze nascholing cultuur de keuze uit cursussen, bijeenkomsten en inspiratiedagen.

Cursussen

Wat je instapniveau ook is, de nascholing cultuur van Plein C helpt je op een hoger niveau.

Leerkrachten geven we met onze nascholing een brede basis: van de ICC basiscursus tot de post-hbo Cultuurbegeleider. Onze trainers hebben ruime ervaring met lesgeven en kennis van het culturele veld.

Voor cultuuraanbieders bieden we de nascholing cultuurdocent: een uitgebreide nascholing met twee basiscursussen en tal van verdiepingscursussen. Deze cursussen zijn los van elkaar, of als geheel te volgen.

Bekijk ons cursusaanbod

Bijeenkomsten

Onze cursussen vormen de basis van onze nascholing cultuur, de bijeenkomsten die we jaarlijks initiëren, bieden je verdieping op specifieke thema’s.De ICC Netwerkdag hét jaarlijks evenement voor cultuurcoördinatoren. Voor cultuurprofessionals organiseren we twee keer per jaar De Beweging.

Bekijk onze bijeenkomsten

Inspiratiedagen

Leerkrachten, cultuurprofessionals en onderwijsvernieuwers ontmoet je op Popcorn, het onderwijsfestival van Plein C. Elk jaar in maart organiseren we dit bruisend evenement.

Bekijk onze inspiratiedagen

Voor wie hebben wij nascholing cultuur?

Plein C is er voor iedereen die werkt aan goed cultuuronderwijs: de leerkracht die voor de klas staat, de schooldirectie of schoolbestuurder die cultuuronderwijs verankert in het curriculum, de cultuurprofessionals die aanbod ontwikkelt voor het onderwijs en de overheden die zorgen voor een goede infrastructuur.

Ontdek welke nascholing cultuur Plein C voor jou heeft:

Plein C voor leerkrachten
Plein C voor schooldirecties en -besturen
Plein C voor cultuurprofessionals
Plein C voor overheden

Contact

Heb je vragen over onze nascholing cultuur? We vertellen je er graag meer over!

Neem contact met ons op 

laden