fbpx

Lijsttrekkersdebat Sport & Cultuureducatie

Kom naar het Lijsttrekkersdebat Sport & Cultuureducatie Noord-Holland!

Sport en Cultuureducatie hebben grote provinciale bezuinigen in 2015 gekend. Wat staat er nu in partijprogramma’s over deze onderwerpen? Ziet de provincie voor zichzelf een rol in het continueren van Cultuureducatie met Kwaliteit na 2020? Is het recht op goed cultuuronderwijs voor elk kind, ongeacht of je Amsterdam of Wieringerwerf opgroeit, in de provincie Noord-Holland voldoende gedekt door de huidige infrastructuur?

Nu het economisch weer beter gaat, is het wellicht goed de kerntaken van de provincie Noord-Holland weer te herzien. Hoe kijken de diverse partijen hier tegenaan? We nodigen alle Noord-Hollandse lijsttrekkers uit hierover in debat te gaan.

Op 11 maart a.s. vanaf 19.00 uur is eenieder welkom om dit debat bij te wonen in Bibliotheek Haarlem, Gasthuisstraat 32 (Doelenzaal). Gespreksleider Lennart Booij daagt partijen uit in debat te gaan aan de hand van stellingen over de maatschappelijke en economische waarde die de Provincie Noord-Holland met cultuur(educatie) en sport kan verzilveren. Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie aan de VU Amsterdam, trapt het debat af.

Plein C is initiator van het Lijsttrekkersdebat Sport & Cultuureducatie dat we samen met Team Sportservice Noord-Holland organiseren in het kader van de provinciale verkiezingen.

Lijsttrekkersdebat Sport & Cultuureducatie Noord-Holland
Datum: 11 maart , vanaf 19.00 uur
Locatie: Doelenzaal in Bibliotheek Haarlem, Gasthuisstraat 32

Programma

19.00 - 19.30  Inloop 

19.30 - 21.00  Inleiding en debat

Inleiding door Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie aan de VU Amsterdam.
Debat onder leiding van Lennart Booij, met de lijsttrekkers van CDA, D66, GroenLinks, PvdA, SP en VVD

21.00 - 21.30  afsluiting en borrel

Aanmelden

Toegang is gratis, aanmelden kan hier.

Meer informatie

Bekijk hier het PERSBERICHT

Volg Plein C ook op social media