fbpx

Jaarlijkse CMK Noord-Holland bijeenkomst

Op 10 oktober is de jaarlijkse projectleidersdag van CMK Noord-Holland. Dit jaar staat deze in het teken van kennisuitwisseling. CMK Noord-Holland is een rijke lappendeken van projecten. Elke gemeente die meedoet, pakt dit op de manier aan die het beste past bij de plaatselijke infrastructuur en mogelijkheden. De projectleidersdag vormt dit jaar een podium om kennis en ervaringen uit te wisselen en te zoeken naar overlap en een gezamenlijk kader voor de toekomst.

We beginnen het programma met een tussenstand. Titia Lefers presenteert de resultaten van de rondetafelgesprekken die het afgelopen jaar met jullie zijn gevoerd. Vervolgens neemt Jantien Bijvoet ons mee in haar master kunsteducatie onderzoek naar de Lessons Learned van CMK NH.

Daarna gaan we in een werksessie de diepte in. We gaan oogsten wat in de afgelopen jaren is opgebouwd aan kennis en ervaring. Hiervoor gebruiken we de aandachtspunten van vorige projectleidersdag en zoeken we naar antwoord op de vraag hoe iedereen die bijdraagt aan goed cultuuronderwijs optimaal kan samenwerken. Zo werken we naar een gezamenlijk kader voor samenwerking in de toekomstige CMK periode.

Programma

13.00 – 13.30       Inloop koffie/thee

13.30 – 13.40       Welkom - Karin Geelink

13.40 – 14.15       Presentatie Titia Lefers

14.15 – 14.30       Korte presentatie Jantien Bijvoet

14.30 – 16.30       Werksessies

16.30 – 17.30       Afsluiting en borrel voor bijpraten, netwerken en uitwisselen

Informatie & aanmelden

Voor: lokale projectleiders, gemeenteambtenaren, directies OCK, vertegenwoordigers grote gemeenten NH, FCP en Provincie Noord-Holland
Datum: donderdag 10 oktober 2019
Tijd: 13.00 - 17.30
LocatieSeinwezen,  Kinderhuissingel 1, Haarlem
(goed bereikbaar met auto en ov, gratis parkeren)
Kosten: deelname is gratis als je je vooraf aanmeldt

AANMELDEN

Volg Plein C ook op social media