De Projectenbank widget is online! Met deze widget kun je eenvoudig het educatieve aanbod in je eigen regio, zichtbaar maken op je eigen website. De widget haalt het actuele aanbod uit de projectenbank van Plein C.
De scoutingbank is ontwikkeld voor bemiddelaars die voorstellingen scouten voor scholen. In de scoutingbank worden voorstellingen voor en door bemiddelaars voorzien van een kwaliteitskeurmerk. Zo worden handvatten aangereikt om passend aanbod van voorstellingen te vinden. De scoutingbank is een besloten systeem waar bemiddelaars kunnen inloggen.
Kunst en media workshop, Cap design Duycker
Alle instellingen in Noord-Holland die bemiddelen tussen scholen en cultuuraanbieders en iedereen die kunst- of cultuurmenu’s samenstelt worden twee keer per jaar door Plein C uitgenodigd voor een netwerkbijeenkomst. Lees hier binnenkort meer over de opzet, inhoud en de data van de bijeenkomsten.
Plein C kan bemiddelaars adviseren en ondersteunen. Ook willen we de samenwerking tussen Plein C en bemiddelaars en tussen de bemiddelaars onderling ondersteunen en bevorderen.